Concurs culinar cu PREMII DE SARBATOARE

Concurs culinar cu PREMII DE SARBATOARE

Dragii nostri,

Va invitam cu bucurie sa participati la o noua editie a dublului nostru concurs lunar RETETECULINARE!

Luna aceasta, sarbatorim noua infatisare a site-ului RETETETECULINARE, mai frumos, mai prietenos si mai aproape de voi.

Toamna aduce cu ea bucuria pentru roadele pamantului. Iar pentru ca toamna aceasta aduce si bucuria schimbarii site-ului vostru de suflet, aducem si o imbunatatire a structurii de pana acum a premiilor:

DOUA retete premiate ca "Reteta Lunii OCTOMBRIE", alaturi de vestitul premiu "Bucatarul Lunii OCTOMBRIE".

Intre 10 octombrie si 6 noiembrie va asteptam sa inscrieti retetele voastre la cele doua sectiuni de mai jos ale concursului lunii OCTOMBRIE:

1. Propune RETETA LUNII OCTOMBRIE si castiga unul dintre cele doua premii:

Duetto Oala 20cm + capac Tefal



Set tigai Just, 24cm si 28 cm Tefal


Cum participi la concursul "Reteta lunii"?

Inscrie in contul tau de utilizator de pe site-ul Reteteculinare.ro una sau mai multe RETETE CU LEGUME DE SEZON (tema lunii octombrie).

!!! Pentru a participa la concursul "Reteta lunii" inscrieti reteta in site-ul Reteteculinare si selectati categoria din forum "Concurs - Reteta Lunii".

Reteta Lunii OCTOMBRIE va fi desemnata prin jurizare. Criteriile de jurizare vor fi: respectarea temei, detalierea pasilor de preparare prin text si imagini. In ordinea clasarii, primul premiu (Duetto Oala 20cm + capac Tefal) va fi atribuit retetei cu cele mai multe puncte, iar cel de-al doilea premiu (Set tigai Just, 24cm si 28 cm Tefal), retetei clasate pe pozitia imediat urmatoare dintre cele inscrise in sectiunea din forum "Concurs - Reteta Lunii".

***************************************************

2. Fii BUCATARUL LUNII OCTOMBRIE!

Propune una sau mai multe retete cu orice tema doresti si fii bucatarul acestei luni!

Poti castiga un premiu excelent: 

Mixer compact cu bol Breville


!!! Pentru a participa la concursul "Bucatarul lunii" inscrieti reteta in site-ul Reteteculinare si selectati categoria din forum "Concurs - Bucatarul Lunii".

Casstiga reteta care acumuleaza cel mai mare punctaj, calculat prin numarul comentariilor de apreciere pe care reteta o primeste in site si in forum (30% din punctaj) si jurizare (care va desemna restul de 70% din punctaj).

Criteriile de jurizare pentru concursul "Bucatarul lunii OCTOMBRIE" sunt: calitatea ingredientelor folosite, detalierea retetei prin text si imagini, originalitatea imbinarii ingredientelor.

***************************************************

O reteta poate fi inscrisa la o singura categorie de concurs. Un utilizator poate inscrie orice numar de retete la ambele sectiuni, dar cu retete inscrise la o sectiune trebuie sa fie diferite fata de cele inscrise la cealalta sectiune de concurs.

Nu pot participa la concurs retete ale caror text sau fotografii nu apartin participantului. Retetele copiate vor fi descalificate.

***************************************************

Castigatorii dublului concurs, "Bucatarul Lunii OCTOMBRIE" si "Reteta Lunii OCTOMBRIE" vor fi anuntati pe 8 noiembrie 2016.

Mult succes, dragii nostri!

Cu prietenie,

Echipa RC


***************************************************

CASTIGATORII - 8 noiembrie 2016

Avem placerea de a va anunta care sunt cele trei retete castigatoare ale concursului de sarbatoare al lunii OCTOMBRIE.

Acestea sunt:

BUCATARUL LUNII OCTOMBRIE

Tort cu mere si nuci - andraconstantinescu

Premiu: Mixer compact cu bol Breville

***

RETETELE LUNII OCTOMBRIE:

Tocana de legume cu orez pentru iarna - RADA ADRIANA

Premiu: Duetto Oala 20cm + capac Tefal


Pizza cu Blat de Conopida - Bake-up Artist

Premiu: Set tigai Just, 24cm si 28 cm Tefal


Felicitari castigatorilor, multumiri tuturor participantilor!



 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Placinta cu prune (Mosocoarna)

Placinta cu prune (Mosocoarna)

Placinta cu prune (Mosocoarna)
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios

Guacamole: un sos mexican autentic si delicios

Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...

Guacamole: un sos mexican autentic si delicios
Supa de Rosii cu Orez

Supa de Rosii cu Orez

Supa de Rosii cu Orez
Cele mai apreciate rețete
Prajitura 18 (prajitura Pufoasa cu Fructe)
1
Dulciuri

Prajitura 18 (prajitura Pufoasa cu Fructe)

Prajitura 18 (prajitura Pufoasa cu Fructe)
Prajitura Rustica
2
Dulciuri

Prajitura Rustica

Prajitura Rustica
Cum se face sucul de roșii
3
Conserve, muraturi

Cum se face sucul de roșii

Cum se face sucul de roșii
Prajitura Tosca - un desert imbietor
4
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Ardei Iuti Feliati in Otet
5
Conserve, muraturi

Ardei Iuti Feliati in Otet

Ardei Iuti Feliati in Otet
Parteneri
Zacusca cu vinete, gogosari si kapia
Bucataras.RO

Zacusca cu vinete, gogosari si kapia

Am incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...

Zacusca cu vinete, gogosari si kapia
Galuste cu prune
Culinar.RO

Galuste cu prune

Credeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .

Galuste cu prune
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Gustos.RO

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia