Antonio Passarelli revine la TV Paprika alături de fiul său, Michael

Antonio Passarelli revine la TV Paprika alături de fiul său, Michael

Unul dintre bucătarii noștri preferați este Antonio Passarelli! Nu doar pentru bucatele italienești pe care le adorăm (cine nu iubește mâncarea italienească?), dar și pentru faptul că odată cu el aduce buna dispoziție și totul în bucătărie devine mai ușor.

De data aceasta nu vine singur! În noua emisiune, producție locală TV Paprika, Antonio gătește alături de fiul său Michael. Michael este și el un maestru în arta culinară, având experiență de lucru în Belgia, Italia, Olanda și Elveția. Așadar, ce credeți că poate ieși dintr-un duo tată-fiu în bucătărie, altceva decât ”eccellente”!

Mâncare delicioasă, atmosfera distractivă și iubirea dintre tată și fiu se transmit dincolo de ecranul televizorului direct în casele telespectatorilor, în noua emisiune ”Antonio și Michael în Bucatarie”, din 15 octombrie, de la ora 21:30, la TV Paprika!

În plus, TV Paprika oferă cititorilor reteteculinare.ro una din rețetele delicioase ale emisiunii ”Antonio și Michael în bucătărie”:

TAGLIATELLE DE CASĂ CU MIDII ŞI FISTIC
PORȚII: 3-4
Pentru paste:
• 300 g făină + 100 g pentru întins
• 3 ouă
• 2 linguri de sare pentru fierbere
• 2 linguri ulei de măsline;
Pentru sos:
• 1,3 kg de midii întregi
• 80 ml ulei de măsline
• 3 căţei de usturoi
• 3 crenguţe de pătrunjel
• 1 linguriţă piper negru
• 100 g fistic nesărat decojit
• 150 ml vin alb
• 10 g unt.
Se pregăteşte aluatul de paste – se pune făina într-un bol, se adăugă ouăle la temperatura camerei şi se frământă timp de 15 minute. Se acoperă aluatul cu o folie şi se lasă să se odihnească timp de 30 de minute. Se întinde aluatul în strat subţire şi se taie fâşii de 0,5 cm lăţime sau se modelează cu aparatul de făcut paste. Se pun într-o tigaie uleiul, pătrunjelul întreg, usturoiul şi midiile. Se lasă pe foc până se deschid scoicile puţin, apoi se sting cu vin. Se pune un capac şi se fierb 2 minute.
Se strecoară zeama şi se lasă scoicile deoparte. Se pune la prăjit fisticul cu unt. Se toacă şi se amestecă cu zeama de la midii. Tagliatellele se pun la fiert în apă cu sare şi 2 linguri de ulei. Cu 2 minute înainte ca tagliatellele să fie fierte, se scurg, se pun în tigaie cu scoicile şi un pic de ulei de
măsline. Se monteză în farfurie mai întâi pastele, apoi sosul şi scoicile.

Din 15 octombrie, la TV Paprika, îi puteți urmări pe cei doi chefi împreună în bucătărie!

 

 

 

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Nectar de caise

Nectar de caise

Nectar de caise
Prajitura cu sos de cirese

Prajitura cu sos de cirese

Prajitura cu sos de cirese
Cartofi noi copti cu rosii cherry si usturoi

Cartofi noi copti cu rosii cherry si usturoi

Cartofi noi copti cu rosii cherry si usturoi
Cele mai apreciate rețete
Dulceaţă de căpșuni reţetă
1
Conserve, muraturi

Dulceaţă de căpșuni reţetă

Dulceaţă de căpșuni reţetă
Briose cu visine (sau orice fruct)
2
Dulciuri

Briose cu visine (sau orice fruct)

Briose cu visine (sau orice fruct)
Lapte de Pasare
3
Dulciuri

Lapte de Pasare

Lapte de Pasare
Prajitura cu foi si gem de prune
4
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune
Lasagne
5
Paste

Lasagne

Lasagne
Parteneri
Dovlecel umplut cu legume in sos de rosii
Bucataras.RO

Dovlecel umplut cu legume in sos de rosii

Eu nu ma mai satur sa mananc legume in tot felul de combinatii. Sunt convinsa ca va sunt pe plac si voua si sper ca o sa le...

Dovlecel umplut cu legume in sos de rosii
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoi
Culinar.RO

Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoi

Retete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!

Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoi
Tort copii
Gustos.RO

Tort copii

Tort copii