Antonio Passarelli revine la TV Paprika alături de fiul său, Michael

Antonio Passarelli revine la TV Paprika alături de fiul său, Michael

Unul dintre bucătarii noștri preferați este Antonio Passarelli! Nu doar pentru bucatele italienești pe care le adorăm (cine nu iubește mâncarea italienească?), dar și pentru faptul că odată cu el aduce buna dispoziție și totul în bucătărie devine mai ușor.

De data aceasta nu vine singur! În noua emisiune, producție locală TV Paprika, Antonio gătește alături de fiul său Michael. Michael este și el un maestru în arta culinară, având experiență de lucru în Belgia, Italia, Olanda și Elveția. Așadar, ce credeți că poate ieși dintr-un duo tată-fiu în bucătărie, altceva decât ”eccellente”!

Mâncare delicioasă, atmosfera distractivă și iubirea dintre tată și fiu se transmit dincolo de ecranul televizorului direct în casele telespectatorilor, în noua emisiune ”Antonio și Michael în Bucatarie”, din 15 octombrie, de la ora 21:30, la TV Paprika!

În plus, TV Paprika oferă cititorilor reteteculinare.ro una din rețetele delicioase ale emisiunii ”Antonio și Michael în bucătărie”:

TAGLIATELLE DE CASĂ CU MIDII ŞI FISTIC
PORȚII: 3-4
Pentru paste:
• 300 g făină + 100 g pentru întins
• 3 ouă
• 2 linguri de sare pentru fierbere
• 2 linguri ulei de măsline;
Pentru sos:
• 1,3 kg de midii întregi
• 80 ml ulei de măsline
• 3 căţei de usturoi
• 3 crenguţe de pătrunjel
• 1 linguriţă piper negru
• 100 g fistic nesărat decojit
• 150 ml vin alb
• 10 g unt.
Se pregăteşte aluatul de paste – se pune făina într-un bol, se adăugă ouăle la temperatura camerei şi se frământă timp de 15 minute. Se acoperă aluatul cu o folie şi se lasă să se odihnească timp de 30 de minute. Se întinde aluatul în strat subţire şi se taie fâşii de 0,5 cm lăţime sau se modelează cu aparatul de făcut paste. Se pun într-o tigaie uleiul, pătrunjelul întreg, usturoiul şi midiile. Se lasă pe foc până se deschid scoicile puţin, apoi se sting cu vin. Se pune un capac şi se fierb 2 minute.
Se strecoară zeama şi se lasă scoicile deoparte. Se pune la prăjit fisticul cu unt. Se toacă şi se amestecă cu zeama de la midii. Tagliatellele se pun la fiert în apă cu sare şi 2 linguri de ulei. Cu 2 minute înainte ca tagliatellele să fie fierte, se scurg, se pun în tigaie cu scoicile şi un pic de ulei de
măsline. Se monteză în farfurie mai întâi pastele, apoi sosul şi scoicile.

Din 15 octombrie, la TV Paprika, îi puteți urmări pe cei doi chefi împreună în bucătărie!

 

 

 

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori
Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt

Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt

Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt
Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata
Cele mai apreciate rețete
Prajitura cu foi si gem de prune
1
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune
Chisca umpluta cu crupe albe
2
Mancaruri cu carne

Chisca umpluta cu crupe albe

Chisca umpluta cu crupe albe
Salam de biscuiţi reţetă
3
Dulciuri

Salam de biscuiţi reţetă

Salam de biscuiţi reţetă
Tort cu banane si biscuiti, in doua culori
4
Dulciuri

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori
Savarine cu frisca
5
Dulciuri

Savarine cu frisca

Savarine cu frisca
Parteneri
Fursecuri ''priconuci''
Bucataras.RO

Fursecuri ''priconuci''

Nu-s pricomigdale ca n-am avut migdale si nici n-am respectat o anume reteta, am improvizat in functie de ce am avut, totul a...

Fursecuri ''priconuci''
Poale-n brau (branzoaice)
Culinar.RO

Poale-n brau (branzoaice)

In Muntenia li se spune branzoaice, in Moldova Poale-n brau, dar sunt bune oricum le-ai spune.

Poale-n brau (branzoaice)
Cozonac evantai
Gustos.RO

Cozonac evantai

Intr-un bol se dizolva drojdia cu zaharul si putin lapte caldut.

Cozonac evantai