Antonio Passarelli revine la TV Paprika alături de fiul său, Michael

Antonio Passarelli revine la TV Paprika alături de fiul său, Michael

Unul dintre bucătarii noștri preferați este Antonio Passarelli! Nu doar pentru bucatele italienești pe care le adorăm (cine nu iubește mâncarea italienească?), dar și pentru faptul că odată cu el aduce buna dispoziție și totul în bucătărie devine mai ușor.

De data aceasta nu vine singur! În noua emisiune, producție locală TV Paprika, Antonio gătește alături de fiul său Michael. Michael este și el un maestru în arta culinară, având experiență de lucru în Belgia, Italia, Olanda și Elveția. Așadar, ce credeți că poate ieși dintr-un duo tată-fiu în bucătărie, altceva decât ”eccellente”!

Mâncare delicioasă, atmosfera distractivă și iubirea dintre tată și fiu se transmit dincolo de ecranul televizorului direct în casele telespectatorilor, în noua emisiune ”Antonio și Michael în Bucatarie”, din 15 octombrie, de la ora 21:30, la TV Paprika!

În plus, TV Paprika oferă cititorilor reteteculinare.ro una din rețetele delicioase ale emisiunii ”Antonio și Michael în bucătărie”:

TAGLIATELLE DE CASĂ CU MIDII ŞI FISTIC
PORȚII: 3-4
Pentru paste:
• 300 g făină + 100 g pentru întins
• 3 ouă
• 2 linguri de sare pentru fierbere
• 2 linguri ulei de măsline;
Pentru sos:
• 1,3 kg de midii întregi
• 80 ml ulei de măsline
• 3 căţei de usturoi
• 3 crenguţe de pătrunjel
• 1 linguriţă piper negru
• 100 g fistic nesărat decojit
• 150 ml vin alb
• 10 g unt.
Se pregăteşte aluatul de paste – se pune făina într-un bol, se adăugă ouăle la temperatura camerei şi se frământă timp de 15 minute. Se acoperă aluatul cu o folie şi se lasă să se odihnească timp de 30 de minute. Se întinde aluatul în strat subţire şi se taie fâşii de 0,5 cm lăţime sau se modelează cu aparatul de făcut paste. Se pun într-o tigaie uleiul, pătrunjelul întreg, usturoiul şi midiile. Se lasă pe foc până se deschid scoicile puţin, apoi se sting cu vin. Se pune un capac şi se fierb 2 minute.
Se strecoară zeama şi se lasă scoicile deoparte. Se pune la prăjit fisticul cu unt. Se toacă şi se amestecă cu zeama de la midii. Tagliatellele se pun la fiert în apă cu sare şi 2 linguri de ulei. Cu 2 minute înainte ca tagliatellele să fie fierte, se scurg, se pun în tigaie cu scoicile şi un pic de ulei de
măsline. Se monteză în farfurie mai întâi pastele, apoi sosul şi scoicile.

Din 15 octombrie, la TV Paprika, îi puteți urmări pe cei doi chefi împreună în bucătărie!

 

 

 

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Placinta cu prune (Mosocoarna)

Placinta cu prune (Mosocoarna)

Placinta cu prune (Mosocoarna)
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios

Guacamole: un sos mexican autentic si delicios

Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...

Guacamole: un sos mexican autentic si delicios
Supa de Rosii cu Orez

Supa de Rosii cu Orez

Supa de Rosii cu Orez
Cele mai apreciate rețete
Prajitura 18 (prajitura Pufoasa cu Fructe)
1
Dulciuri

Prajitura 18 (prajitura Pufoasa cu Fructe)

Prajitura 18 (prajitura Pufoasa cu Fructe)
Prajitura Rustica
2
Dulciuri

Prajitura Rustica

Prajitura Rustica
Cum se face sucul de roșii
3
Conserve, muraturi

Cum se face sucul de roșii

Cum se face sucul de roșii
Prajitura Tosca - un desert imbietor
4
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Ardei Iuti Feliati in Otet
5
Conserve, muraturi

Ardei Iuti Feliati in Otet

Ardei Iuti Feliati in Otet
Parteneri
Zacusca cu vinete, gogosari si kapia
Bucataras.RO

Zacusca cu vinete, gogosari si kapia

Am incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...

Zacusca cu vinete, gogosari si kapia
Galuste cu prune
Culinar.RO

Galuste cu prune

Credeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .

Galuste cu prune
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Gustos.RO

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia