Antonio Passarelli revine la TV Paprika alături de fiul său, Michael

Antonio Passarelli revine la TV Paprika alături de fiul său, Michael

Unul dintre bucătarii noștri preferați este Antonio Passarelli! Nu doar pentru bucatele italienești pe care le adorăm (cine nu iubește mâncarea italienească?), dar și pentru faptul că odată cu el aduce buna dispoziție și totul în bucătărie devine mai ușor.

De data aceasta nu vine singur! În noua emisiune, producție locală TV Paprika, Antonio gătește alături de fiul său Michael. Michael este și el un maestru în arta culinară, având experiență de lucru în Belgia, Italia, Olanda și Elveția. Așadar, ce credeți că poate ieși dintr-un duo tată-fiu în bucătărie, altceva decât ”eccellente”!

Mâncare delicioasă, atmosfera distractivă și iubirea dintre tată și fiu se transmit dincolo de ecranul televizorului direct în casele telespectatorilor, în noua emisiune ”Antonio și Michael în Bucatarie”, din 15 octombrie, de la ora 21:30, la TV Paprika!

În plus, TV Paprika oferă cititorilor reteteculinare.ro una din rețetele delicioase ale emisiunii ”Antonio și Michael în bucătărie”:

TAGLIATELLE DE CASĂ CU MIDII ŞI FISTIC
PORȚII: 3-4
Pentru paste:
• 300 g făină + 100 g pentru întins
• 3 ouă
• 2 linguri de sare pentru fierbere
• 2 linguri ulei de măsline;
Pentru sos:
• 1,3 kg de midii întregi
• 80 ml ulei de măsline
• 3 căţei de usturoi
• 3 crenguţe de pătrunjel
• 1 linguriţă piper negru
• 100 g fistic nesărat decojit
• 150 ml vin alb
• 10 g unt.
Se pregăteşte aluatul de paste – se pune făina într-un bol, se adăugă ouăle la temperatura camerei şi se frământă timp de 15 minute. Se acoperă aluatul cu o folie şi se lasă să se odihnească timp de 30 de minute. Se întinde aluatul în strat subţire şi se taie fâşii de 0,5 cm lăţime sau se modelează cu aparatul de făcut paste. Se pun într-o tigaie uleiul, pătrunjelul întreg, usturoiul şi midiile. Se lasă pe foc până se deschid scoicile puţin, apoi se sting cu vin. Se pune un capac şi se fierb 2 minute.
Se strecoară zeama şi se lasă scoicile deoparte. Se pune la prăjit fisticul cu unt. Se toacă şi se amestecă cu zeama de la midii. Tagliatellele se pun la fiert în apă cu sare şi 2 linguri de ulei. Cu 2 minute înainte ca tagliatellele să fie fierte, se scurg, se pun în tigaie cu scoicile şi un pic de ulei de
măsline. Se monteză în farfurie mai întâi pastele, apoi sosul şi scoicile.

Din 15 octombrie, la TV Paprika, îi puteți urmări pe cei doi chefi împreună în bucătărie!

 

 

 

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ciorba de loboda

Ciorba de loboda

Ciorba de loboda
Tocana taraneasca

Tocana taraneasca

Tocana taraneasca
New York Cheesecake

New York Cheesecake

New York Cheesecake
Cele mai apreciate rețete
Salata de Ceapa Marinata
1
Salate

Salata de Ceapa Marinata

Salata de Ceapa Marinata
Tort Racoros
2
Dulciuri

Tort Racoros

Tort Racoros
Prajitura cu Branza de Vaci
3
Dulciuri

Prajitura cu Branza de Vaci

Prajitura cu Branza de Vaci
Felii olandeze
4
Dulciuri

Felii olandeze

Felii olandeze
Prajitura Sireata
5
Dulciuri

Prajitura Sireata

Prajitura Sireata
Parteneri
Aperitiv chiftelute cu ton
Bucataras.RO

Aperitiv chiftelute cu ton

Aperitiv chiftelute cu ton
Bilute de ciocolata si fulgi de cocos - prajitura fara coacere
Culinar.RO

Bilute de ciocolata si fulgi de cocos - prajitura fara coacere

Bilute de ciocolata si fulgi de cocos - prajitura fara coacere. Aceasta reteta nu contine gluten

Bilute de ciocolata si fulgi de cocos - prajitura fara coacere
Pariziene cu branza dulce
Gustos.RO

Pariziene cu branza dulce

Reteta de pariziene cu branza dulce. Pariziene cu branza dulce reteta simpla. Reteta de cornuri pariziene cu umplutura de...

Pariziene cu branza dulce