Ghiveci cu legume

Timp pregatire
200 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Ne sunt necesare următoarele ingrediente:
  • • 1 kg pulpă de porc
  • • 2 ardei capia roşii
  • • 2 ardei graşi verzi
  • • 2 morcovi mari
  • • un dovlecel
  • • 2 cartofi mari
  • • o bucată de ţelină
  • • 2 bucăţi de păstârnac
  • • 3-4 cepe albe
  • • câteva roşii
  • • o vânată
  • • o mână de păstai
  • • pătrunjel proaspăt
  • • 200 ml suc de roşii
  • • Sare după gust

Mod de preparare

Tăiem carnea în cuburi potrivit de mici, o stropim cu puţin ulei (două linguri), o aşezăm în vasul slow cooker-ului şi setăm timpul pentru o oră jumătate folosind funcţia high.
Adăugăm apoi legumele tăiate în rondele/cuburi potrivite, sărăm după gust şi colorăm cu suc de roşii.
Acoperim vasul şi setăm timpul pentru o oră jumătate, folosind funcţia high, fără a mai ridica capacul în tot acest timp.
Se serveşte cald. Poftă buna!

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.