Salata cu pastrav afumat si ardei copti

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • peste afumat - pastrav sau somon
  • 2 oua
  • 5 ardei copti
  • branza tofu
  • ulei masline
  • otet
  • sare piper

Mod de preparare

Se fierb ouale timp de 10 minute. Taiate se amesteca cu putina sare, piper, ulei masline, otet.
Ardeii copti se amesteca cu putin otet.

Separat intr-un castron se adauga pestele afumat (pastrav, somon), ardeii copti, branza taiata cubulete, ouale. Sare, ulei de masline si otet se adauga dupa gust.

Pofta buna! :)

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Mini croissante cu ciocolata

Croissantul, deliciul diminetilor.

Mini croissante cu ciocolata
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj