Salata cu Mango, Rodie, Feta si Dressing cu Ghimbir

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 2 portii ca meniu principal:
  • 1 mango curatit si taiat felii subtiri
  • 1 rodie
  • 2 cani varza taiata foarte fin
  • 1 morcov taiat felii subtiri
  • 1/2 ardei rosu gras (daca puteti curatiti de piele) 1 feta de oaie si capra
  • Pentru dressing
  • 1 lingurita ghimbir razalit fin
  • 1 lingura mac
  • 4 linguri ulei de masline extra virgin
  • sare si piper proaspat macinat
  • 1/2 lingurita sos soia
  • 1 lingurita menta
  • 1/2 lingurita miere
  • 1/4 lingurita otet de vin alb

Mod de preparare

Taiati morcovul, mango si ardeii betisoare subtiri (julienne). Desfaceti si curatati rodia. Puneti acestea intr-un bol cu varza si taiati feta in cuburi mici. Intr-un alt bol amestecati bine ingredientele pentru dressing.

Turnati peste salata, adaugati 3/4 din branza, amestecati si portionati. Ornati cu restul de feta deasupra si lasati 3-4 minute sa stea inainte de a servi.
Imi place aceasta salata foarte mult deoarece este delicioasa, sanatoasa si potrivita pentru orice sezon.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Focaccia cu anghinare, sparanghel, rosii, masline si branza

Ei o nouă lună, o nouă provocare. Draga de @GinaBradea, m-a surprins din nou plăcut. M-a invitat să particip la o ...

Focaccia cu anghinare, sparanghel, rosii, masline si branza
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj