Ma Salade Nicoise

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ceapa
  • 4 rosii
  • masline negre
  • 250g de ton
  • 50g de anchois
  • 70g de sardine in ulei
  • 4 oua fierte
  • 6-7 frunze de salata verde
  • 1 ardei (eu nu am pus) sare
  • piper
  • ulei de masline sau vinegreta (dupa placere)

Mod de preparare

Curatam si spalam legumele, le taiam dupa placere (in rondele, fideluta).
Ouale se taie in patru, scurgem pestele de ulei sau de sucul propriu.
Amestecam legumele si asezam la suprafata lor pestele si ouale, terminam cu maslinele.

Asezonam dupa gust.
Eu am servit salata pe paine taraneasca, daca doriti sa faceti ca mine va mai trebuie sa adaugati la ingrediente 4 bulcute de paine taraneasca pe care le scobiti sau taiati in doua.


Pofta buna!

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Gutui murate

Încă mai sunt gutui în piață ;) Vă aduc o rețetă mai ”altfel” de a conserva gutuile ;) Spor și...

Gutui murate
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj