Tarta cu Struguri

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 200 g zahar
  • 100 ml ulei
  • o cescuta de lapte
  • un plic zahar vanilat
  • un praf copt
  • coaja de la o lamaie
  • faina 350-400 g
  • boabe de struguri mari de masa

Mod de preparare

Se amesteca ouale cu zaharul cu mixerul pana devin o crema, se aduga zaharul vanilat, uleiul cu picatura, laptele si la urma faina cu praful de copt incorporat, aromele si un praf de sare. Se unge o tava dreptunghiulara cu ulei si se pune foaie de copt, apoi se toarna aluatul care curge.

Deasupra se aseaza boabele de struguri si se da la cuptorul incalzit ptr. 30 minute. Cand se scoate din cuptor se pudreaza cu zahar si se taie rece in bucati.
Se serveste rece ca desert.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...