Se pregateste din ou, zahar, zahar vanilat, unt, faina si praful de copt, baza tartei.
Se varsa intr-un vas uns cu putin unt si se aseaza prunele taiate in patru. Se pudreaza cu scortisoara.
Pregatim crumble-ul din unt, faina, zahar si zeama de lamaie, si amestecam din varful degetelor.
Punem crumble-ul peste prune si dam la cuptor la 175 grade C timp de 50 de minute. Scoatem din cuptor si lasam sa se racoreasca, servim. Pofta buna!
Pentru Reteta de gomboti cu prune sunt necesare urmatoarele ingrediente: cartofi, faina, ulei, oua, prune, zahar...
Reteta de gomboti cu pruneEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj