Saratele

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 grame faina
  • 1 pachet margarina
  • 1 lingura otet
  • o lingurita de sare
  • 1-2 oua
  • Optional:
  • chimen
  • branza sau mac

Mod de preparare

Se amesteca ingredientele, se face o bila de aluat si se da la frigider o jumatate de ora.

Dupa aceea, se intinde coca, nu prea subtire, se taie (cu forma ondulata pentru design).

Se unge cu ou si se presara branza rasa, mac sau chimen.

Se da la cuptorul incins in prealabil.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...