- untura se pune intr-un vas mai mare si se amesteca bine pana se face ca o pasta
- separat, drojdia se dizolva in laptele caldut
- se toarna laptele cu drojdia peste untura; se adauga branza rasa fin si faina si se framanta un aluat tare
- se lasa cam 1/2 h la crescut
- se intind foi de 3-4 mm grosime,care se ung cu ou batut si se presara cu mac sau chimen; se taie fasii cu rotita zimtata sau cu un cutit, se aseaza in tava neunsa si se dau la cuptorul preincalzit, la foc mic, pana incep sa se rumeneasca.
Pentru aceasta reteta, este nevoie de cel putin doua tavi pentru cuptor; se coc foarte repede, dar aceasta cantitate intra in aprox. 10 tavi. Sunt ieale pentru sarbatori, ca o alternativa la vesnicele saleuri fara gust de la patiserie. Merita efortul!
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.