Se separa albusurile de galbenusuri; 5 galbenusuri+2 oua intregi se mixeaza cu 6 linguri de zahar, pana ce se umfla; apoi se adauga 6 linguri de apa minerala si se mixeaza din nou; se adauga 1/2 plic praf de copt, un plic zahar vanilinat si 4 linguri de ulei; se mixeaza bine; la sfarsit, se adauga 6 linguri de faina, si se mixeaza pana ce compozitia devine ca o smantana; se unge o tava cu ulei si se pune compozitia; peste ea, se pun prunele si se da la cuptor.
Albusurile se bat spuma cu telul, se adauga 3 linguri de zahar si 3 linguri de apa minerala. Se bate spuma. Se adauga peste compozitia coapta pe jumatate si se da din nou la cuptor
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.