Mai intai preparam umpluturile astfel:branza se amesteca cu 3 lg de gris, 4 oua, zahar dupa gust, zahar vanilat si sare, iar visinile fara samburi se amesteca si ele separat cu pesmetul, zahar si zahar vanilat.
Dupa ce am preparat umpluturile trecem la asamblarea placintei astfel: pe o foaie unsa cu un pic de ulei se aseaza branza si se formeaza un sul tot asa procedam si cu visinele. Cele doua suluri formate de visine si branza le impachetam impreuna in alta foaie de placinta rezultand un sul mai mare. Dupa ce am procedat la fel cu fiecare in parte bagam tava la cuptor pentru 15 min. Apoi o scoatem si turnam deasupra urmatorul amestec din 3 lg smantana, 2 lg de zahar, si un ou. Se coace la foc potrivit si se serveste cu zahar pudra deasupra.
Buna! Am revenit pe site dupa mult timp, cu prima mea reteta video. Tind sa evoluez in ceea ce priveste montaj/sunet, si sunt...
Mac and Cheese- macaroane cu branza in stil americanO inghetata foarte buna!
Inghetata frantuzeasca de vanilieDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata