Pizza Vegetariana

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 gr de coca de paine ceva mai moale (daca tava este mica se foloseste jumatate de cantitate)
  • sos pesto (reteta va fi la sfarsit)
  • 1/2 ardei rosu, gras (sau unul intreg daca este mai micut)
  • 4-5 rosii cherry, feliate
  • 7-8 fire de ceapa verde, bucati lungi de 1/2 cm
  • 7-8 ridichi mai mari, feliate
  • masline, feliate si astea , dupa gust
  • branza telemea, dupa gust

Mod de preparare

Deci, aluatul de paine facut ceva mai moale decat in mod normal, se intinde intr-o foaie foarte subtire. La pizza asta vegetariana, e bine sa fie crusta destul de subtire. Se unge cu sosul de pesto si se aplica apoi deasupra celelalte ingrediente, toate feliate.

Se acopera cu telemea faramitata si se da la cuptor la foc mare. Eu am avut cuptorul la 390 f (aprox 200 c). Se tine acolo pana prinde o crusta usor maronie.

Daca fundul tavii in care coaceti este cu gauri, tava nu se unge cu ulei, daca este cu fundul normal, atunci trebuie unsa cu un strop de ulei pentru a preveni lipirea aluatului de tava.

Se feliaza pizza coapta, se serveste dupa dorinta, simpla sau alaturi de pasta si un pahar de vin bun

Reteta de sos pesto

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Pulpa de miel la cuptor

Pasca Super Fina

Parteneri
Bucataras.RO

Compot de piersici

Compotul de piersici este foarte bun pentru a-l servi ca atare sau pentru a-l folosi la prepararea prajiturilor si...

Compot de piersici
Culinar.RO

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.