Pizza cu Pancetta si Wurstel

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -250g faina
  • -cca 110ml apa apa
  • -20g drojdie
  • -1 lingurita sare
  • -2 lingurite zahar
  • -3 lingura ulei de masline
  • -6 linguri sos tomat
  • -170g pancetta afumata/ sunculita
  • -4 wurstel de pui si curcan/ cremvusti de pui
  • -125 g mozzarella
  • -1 rosie
  • -bususioc uscat
  • -oregano uscat

Mod de preparare

Intr-un bol punem faina cu zaharul, sarea si 1 lingura de ulei de masline. Drojdia se dizolva in cei cca 110ml apa si se pune peste faina si restul.

Se framanta bine, iar aluatul rezultat, se lasa la crescut pt 1h30.

Dupa ce aluatul si-a dublat marimea, se ia din bol si se pune pe o hartie de copt (care a fost taiata dupa marimea tavii). Se intinde aluatul, asa incat sa aiba intre 0. 5 cm si 1cm, grosime.
Intins, se pune in tava cu tot cu hartie. Peste aluat punem cele 6 linguri de sos tomat, cele 2 linguri de ulei de masline, oregano uscat si busuioc uscat.

Se da tava la cuptor, pt 10 minute (cuptorul trebuie sa fie preincalzit).

Cat sta aluatul, in cuptor, se pot taia pancetta, wurstelii, mozzarella si rosia, bucatele.

Dupa cele 10 minute, se scoate tava din cuptor, iar peste aluat se pun bucatile de pancetta afumata si bucatile de wurstel.

Peste se pun bucatile de mozzarella, iar peste mozzarella se pun bucatile de rosii.

Tava se da la cuptor, pt inca, cca 10 minute.

Dupa ce se scoate tava din cuptor, se mai pot pune oregano si busuioc.

Pofta mare!
Se lasa putin, la racit, inainte de a se servi!

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tort inimioara, din inghetata de vanilie si ciocolata - Reteta nr. 600

Am făcut acest tort în urmă cu aproape o lună și era sortit musafirilor de ziua mea, dar cum mai aveam și altceva...

Desert tort inimioara, din inghetata de vanilie si ciocolata - Reteta nr. 600
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj