Pizza

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5oo g faina
  • 25 g drojdie
  • 250ml apa
  • 1 lingurita zahar
  • sare
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • salam
  • sunca
  • porumb
  • rosii
  • ardei
  • cascaval ras

Mod de preparare

Se face un aluat, se lasa la dospit ~30 minute, apoi se intinde in tava cu mana si se mai lasa ~30 minute la dospit.

Intre timp se prepara un sos din rosii proaspete, oregano, sare piper (sau din pasta de rosii) care se pune peste aluat si se continua dupa imaginatie sau dupa ce este prin frigider. Eu am pus salam de sunca, porumb, felii de rosii si ardei iar la urma cascaval ras.

Se pune 15 minute la cuptor si. . . gata.


Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...