Pateuri cu Ciuperci I

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 felii patrate de foetaj (15cmX15 cm) sau o foaie mare
  • umplutura de ciuperci
  • 1 ou batut cu o lingura de apa
  • seminte de susan
  • Umplutura de ciuperci:
  • 500 gr ciuperci tocate
  • o ceapa medie tocata
  • 1 catel de usturoi tocat
  • marar si patrunjel tocat
  • 3 linguri smantana lichida
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se caleste ceapa 2-3 min pana este translucenta, apoi se adauga usturoiul si apoi ciupercile. Se pune sare si piper. Se lasa sa se caleasca pana se evapora apa lasata de ciuperci. Se adauga smantana, mararul si patrunjelul si se lasa sa scada sosul.

Am intins putin patratele de foetaj pe lung pana erau cam de 20 cm si le-am umplut cu ciuperci, apoi le-am rulat destul de strans ca sa nu ramana aer. Am uns rulourile cu ou si am presarat seminte de susan, apoi le-am taiat in felii de 2 cm. Mie mi-au iesit 30 de bucati.

Le-am bagat la cuptor la foc mediu pe gratarul cel mai de sus ca sa nu se arda, pt. 20-25 min, pana s-au umflat si aurit pe deasupra.
Se servesc reci. Se pot umple cu branza, carne tocata deja pregatita, sunca si cascaval, dupa preferinta fiecaruia.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.