Danubio Rustico

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 750 g faina
  • 2 cartofi fierti
  • 3 oua
  • 50 g drojdie
  • 1 pahar lapte (250 ml)
  • 100 g unt moale
  • 100 g parmezan ras
  • 1 lingurita zahar
  • 4 lingurite sare
  • 350 g branza cubulete
  • 350 g prosciutto cotto, (salam, kaizer)
  • 1 galbenus pt uns

Mod de preparare

Se pune faina intr-un castron peste care se adauga cartofii fierti facuti pireu, ouale batute, parmezanul ras, untul moale si laptele cu zaharul in care se topeste drojdia. Se incorporeaza bine ingredientele si se adauga sarea.

Se framanta bine si se lasa la crescut 1 ora, dupa ce a crescut se imparte aluatul in 32 bucati, in fiecare bucata intinsa cu mana se pune un pic de branza, salam ce va place se inchide in forma de biluta si se da deoparte procedam la fel pana umplem toate bilutele.

Dupa care se pune hartie de copt in doua tavi de 28 cm si se aseaza bilutele, se lasa din nou la crescut 1 ora dupa care se ung cu ou si se coc la 180 grade pt 40 min pana devin aurii deasupra.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.