Coroana Regilor - Varianta Sarata

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 foi mari de foetaj
  • 300g de carne tocata
  • 1 ceapa potrivita
  • 1 catel de usturoi
  • 4 linguri mari de ciuperci (eu am avut urechi de lemn pe care le-am hidratat in supa de pui)
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 1 ou pentru uns

Mod de preparare

Mixam ceapa cu ciupercile si usturoiul, amestecam totul cu carnea, adaugam oul. Maiaua format trebuie sa se tina insa sa fie aerata.

Cu ajutorul unui pahar sau a unei forme, taiam cercuri din foile de aluat. Asezam pe o tava cu hartie de copt un pahar din ceramica lacuita si in jurul lui depunem 5 cercuri. Ungem marginile fiecarui cerc cu ou batut si ii umplem centrul cu compozitia de mai sus.

Acoperim cu urmatoarele cercuri taiate in foetaj. Continuam prin a forma un nou cerc in jurul primului format in jurul paharului. Lipim bucatele din aluat pentru a uni toate cercurile umplute. Ungem cu ou si dam la cuptor la 200°c pana se rumeneste frumos.

Daca folosim o feva o depunem in turta prin blatul asezat pe tava. Servim
Pofta buna!

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.