Tortellini cu spanac in sos de rosii cu oua ochiuri

Portii
2
Timp pregatire
5 minute
Timp coacere
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g tortelini cu spanac
  • 250 ml suc de rosii
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper macinat
  • cimbru uscat
  • 2 oua
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Fierbem in apa cu sare pastele,conform instructiunilor de pe pachet.
Cand sunt gata fierte le scurgem bine de apa,trecindu le printr o strecuratoare.
Intr o cratita mai inalta punem uleiul la incins si adaugam usturoiul taiat felii.Il lasam la calit circa 1 min dupa care il scoatem si il adaugam in cratita sucul de rosii pe care il condimentam cu sare,pipet si cimbru.
Lasam la fiert la fic mic pana ce sosul scade si se ingroasa.
Adaugam pastele,amestecam bine su mai lasam pe foc circa 5 min.
Servim cu oua ochiuri si presaram patrunjel verde tocat marunt.
Pofta buna!

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.