Tortellini cu spanac in sos de rosii cu oua ochiuri

Portii
2
Timp pregatire
5 minute
Timp coacere
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g tortelini cu spanac
  • 250 ml suc de rosii
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper macinat
  • cimbru uscat
  • 2 oua
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Fierbem in apa cu sare pastele,conform instructiunilor de pe pachet.
Cand sunt gata fierte le scurgem bine de apa,trecindu le printr o strecuratoare.
Intr o cratita mai inalta punem uleiul la incins si adaugam usturoiul taiat felii.Il lasam la calit circa 1 min dupa care il scoatem si il adaugam in cratita sucul de rosii pe care il condimentam cu sare,pipet si cimbru.
Lasam la fiert la fic mic pana ce sosul scade si se ingroasa.
Adaugam pastele,amestecam bine su mai lasam pe foc circa 5 min.
Servim cu oua ochiuri si presaram patrunjel verde tocat marunt.
Pofta buna!

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...