Tortellini cu spanac in sos de rosii cu oua ochiuri

Portii
2
Timp pregatire
5 minute
Timp coacere
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g tortelini cu spanac
  • 250 ml suc de rosii
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper macinat
  • cimbru uscat
  • 2 oua
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Fierbem in apa cu sare pastele,conform instructiunilor de pe pachet.
Cand sunt gata fierte le scurgem bine de apa,trecindu le printr o strecuratoare.
Intr o cratita mai inalta punem uleiul la incins si adaugam usturoiul taiat felii.Il lasam la calit circa 1 min dupa care il scoatem si il adaugam in cratita sucul de rosii pe care il condimentam cu sare,pipet si cimbru.
Lasam la fiert la fic mic pana ce sosul scade si se ingroasa.
Adaugam pastele,amestecam bine su mai lasam pe foc circa 5 min.
Servim cu oua ochiuri si presaram patrunjel verde tocat marunt.
Pofta buna!

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Tiramisu reţetă originală

Tiramisu reţetă originală Cred ca este unul din cele mai simple torturi, de preparat si este tare gustos pe deasupra!...

Tiramisu reţetă originală
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj