Taitei de Casa (cu Ou)

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un ou
  • faina - cat sa rezulte un aluat bun de intins

Mod de preparare

Spargeti oul. Adaugati faina si amestecati pana obtineti un aluat care se intinde cu usurinta. Lasati aluatul sa se odihneasca pe masa aprox. 30 de minute. Presarati planseta cu faina din belsug. Intindeti o foaie cat mai subtire.

Lasati sa se usuce cateva minute. Faceti rulou foaia obtinuta. Taiati fasii mai subtiri sau mai groase - dupa cum vreti sa fie taiteii. Rasfirati cu varful cutitului.

Lasati sa se zvante bine apoi scuturati excesul de faina. Folositi in stare proaspata sau uscati-i foarte bine pe o hartie alba.

Taiteii bine uscati se pastreaza in pungi de hartie, la loc racoros si bine aerisit. Nu in frigider!
Spor la lucru!!!

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Tarta cu mozzarella si ciuperci

Tarta cu mozzarella si ciuperci
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj