Spicy Pasta

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • paste fainoase (orice fel) sau orez - 1 cana
  • carne tocate (orice fel si orice amestec) - 250 g
  • busuioc verde - 2 fire
  • rosii - 2 buc
  • ardei iute - 2 buc
  • morcov - 1/2

Mod de preparare

Pastele fainoase (orezul) se fierb pe jumatate si se scurg.

In paralel preparam un sos din rosiile tocate marunt, ardeii iuti (de preferat rosii) si morcovul fiert inainte.

Carnea (amestecul) il condimentam si il potrivim de sare.

Intindem o bucata de folie de plastic pe care asezam un strat de paste un strat de carne si deasupra alt strat de paste. Rulam si stringem la capete, practicam citeva gaurele cu o scobitoare si punem la fiert aproximativ 20 min. Scoatem, lasam la racit si apoi taiem rondele.

Desfacem folia de pe rondele si asezam in farfuria in care am pus in prealabil sosul. Decoram cu busuioc verde.
Pentru un efect mai mare puteti folosi o foaie de varza, oparita, sau orice alt fel de foi care sa contrasteze cu pastele...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.