Spaghetti a la matriciana

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • spaghetti 400g
  • costita afumata 150g
  • unt 50g
  • rosii 50g
  • ceapa
  • ardei iute rosu
  • cascaval ras 50 g
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se rumenesc intr-o cratita, in unt, ceapa tocata si costita taiata cubulete. Se adauga apoi ardei iute, sare si piper iar dupa cateva minute rosiile curatatede pielite si taiate bucati.
Se fierbe sosul la foc potrivit pana ce se ingroasa.
Se fierb spaghetele al dente , se strecoara si se condimenteaza cu sosul preparat si cascaval ras.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...