Se pune ala cu sare la fiert si se fierb spaghetele cu o lingura de ulei ca sa nu se lipeasca. Dupa fierbere se strecoara, se pun inapoi in vasul in care au fiert, se pune ulei peste ele si se scutura vasul ca sa se acopere cu ulei pastele.
In alte doua craticioare mici se pun separat la incalzit (nu se fierb) frisca nebatuta si whiskey-ul. Dupa ce s-au incalzit se combina cele doua, dupa care se pun bucatile de somon afumat taiat felii subtiri de tot, piper si boia cayenne, se pune din nou la foc se mai adauga cascavalul ras si se amesteca pana se topeste. Se toarna sosul peste spagheta si se amesteca. Dupa acea se pune deasupre speghetelor branza telemea si patrunjel tocat din belsug. Se serveste imediat.
Noroc cu provocările, așa mai postez și eu ceva rețete :D Glumesc ;) În ultimele două luni, au fost evenimente mai...
Cosulete cu cirese și crema de branzaAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.