Pastele se fierb conform instructiunilor de pe pachet, se trec printr-un jet de apa rece. Separat parizerul se taie cubulete foarte marunte, castravetii si gogosarii se taie tot cubulete marunte si se storc de otet. Totul se amesteca, se condimenteaza cu sare si piper dupa gust (sa nu va speriati pentru ca v-a intra destul de mult piper datorita pastelor fainoase) iar apoi se pune si maioneza.
Se aseaza pe un platou si se orneaza cu maioneza si dupa fantezia fiecaruia cu diverse:albus de ou, patrunjel, gogosar acru, castravete acru.
POFTA BUNA
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.