Salata de Pasta

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Paste mini farfalle (fundite)
  • 1 conserva porumb
  • 7-8 felii de salam, sunca sau ce doriti (poate fi chiar si resturi de friptura)
  • 2-3 castraveti murati (sau mai mult daca vreti mai acru)
  • 1 ardei rosu
  • maioneza
  • ceapa verde

Mod de preparare

Se fierb pastele in apa cu sare si putin unt ca sa nu se lipeasca intre ele.

In timp ce pastele fierb, se pun la scurs boabele de porumb din conserva, se taie castravetii murati in cubulete mici de tot, la fel se procedeaza cu ardeiul, salamul sau sunca, si ceapa verde.

Daca nu folositi maioneza din comert, atunci faceti o maioneza rapid, din un galbenus de ou amestecat cu putin mustar, sare si ulei.

Cand le aveti pe toate gata, strecurati pastele, le puneti intr-un castron si deasupra puneti restul de ingrediente, inclusiv maioneza. Se amesteca toate impreuna si se serveste

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...