1. Se prepară pastele respectând instrucţiunile de pe pachet, apoi se lasă la scurs, păstrând o cană cu zeama în care au fiert.
2. Se pun ingredientele pentru sos într-un blender şi se amestecă până se obţine o pastă.
3. Se adaugă sosul peste paste şi se amestecă adăugând din apa păstrată de la fierbere, pentru că rigatoni trebuie servite într-un sos mai fluid, ele absorbind lichidul.
Se presară parmezan ras după gust, se taie câteva roşii cherry în jumătate, se mai adaugă un pic de ulei de măsline şi se servesc
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.