Penne cu Pui si Smantana, la Cuptor

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 1/2 piept de pui
  • - 1 cepsoara (deci nici prea mica, nici prea mare) - 2 catelusi de usturoi
  • - 1 cutie mica (200ml) de smantana de gatit
  • - 100 ml lapte
  • - 2 maini de penne
  • - sare
  • - piper
  • - cascaval

Mod de preparare

O reteta din categoria hocus pocus preparatus! : d
Si mai mult decat atat, nu este o reteta batuta-n cuie, ci foarte versatila! : wink: Imaginatie sa fie!

Si acum, in ordinea miscarilor:
Am pus apa la fiert, cu sare. Am pornit cuptorul. Am taiat ceapa marunt, am presat usturoiul, am tocat cubulete pieptul de pui.
Cand apa fierbea, am pus pennele si am dat focul mai mic.
Am luat o tigaie, am pus o lingura de ulei si am calit ceapa, apoi am pus puiul, l-am pudrat cu sare si piper si dupa ce s-a albit am pus si usturoiul. Hai cu smantana! Agitata inainte, ca asa scrie la instructiuni si laptele. Amestecam frumos, deja miroase bineeee!!! Lasam pe foc pana se ingroasa putin.
Potrivim de sare si piper, dupa gust.
Oprim focurile de la aragaz. Pastele fierte se pun in tigaia cu sos, se amesteca usor.
Un vas de yena se unge cu unt, se rastoarna pastele albite, se niveleaza si deasupra radem cascavalul.
Bagam la cuptor si scoatem cand "acoperisul" este aurit.

gata!!!!


: party: : peace:

Cornulete fragede cu bors

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)