Punem pastele la fiert, intr-un vas cu apa si sare. Taiem marunt ceapa si usturoiul, taiem cubulete ardeiul gras, ciupercile si baconul. Scoatem samburii de la masline, le taiem felii, incingem uleiul de masline intr-o tigaie, in care calim ceapa si usturoiul timp de 3-4 minute. Adaugam baconul, ciupercile, rosia decojita si taiata, ardelul gras si maslinele, le calim inca 3-4 minute, apoi presaram menta proaspata, taiata marunt, sare si piper dupa gust.
Pastele fierte le scurgem si le clatim cu apa rece, le punem intr-o tava unsa cu unt, iar deasupra rasturnam amestecul calit usor. Punem ouale batute deasupra, acoperim totul cu cascaval ras si bagam la cuptor pentru 10 minute.
Pastele se pot servi seara la cina cu un pahar de vin rosu demisec.
Multumesc Dya ptr inspiratie...Am plecat de la reteta ei , schimband cate ceva ...A iesit o bunatate !!!
Placinta cu ceapa verdeAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.