Pastele se fierb in apa cu sare, apoi se trec sub jet de apa rece si se lasa sa se scurga.
Carnea se curata de pielite, se spala, se taie in bucati porivite care se prajesc in ulei incins. Apoi se adauga ceapa tocata marunt si usturoiul taiat in feliute. Rosiile in bulion se taie in bucatele, se inabusa timp de cateva minute si se pun peste carne.
Separat, se fierbe mazarea in apa clocotita cu sare si apoi se pune si ea peste carne. Se sareaza si se pipereaza, se presara putin oregano si se mai lasa totul pe foc inca 10 minute.
Se toarna sosul obtinut intr-un vas, se pun pastele, se presara apoi cascaval ras si se da la cuptor pentru 20 minute.
Pentru decor, multumiri speciale lui Merisor :)
Supa crema de dovlecei si rosiiAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.