Paste cu Legume si Carne de Vita

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g carne de vita
  • o ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 4 rosii in bulion
  • 200 g mazare
  • 200 g macaroane sau spaghete
  • 100 g cascaval
  • 2 linguri ulei
  • oregano
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Pastele se fierb in apa cu sare, apoi se trec sub jet de apa rece si se lasa sa se scurga.

Carnea se curata de pielite, se spala, se taie in bucati porivite care se prajesc in ulei incins. Apoi se adauga ceapa tocata marunt si usturoiul taiat in feliute. Rosiile in bulion se taie in bucatele, se inabusa timp de cateva minute si se pun peste carne.

Separat, se fierbe mazarea in apa clocotita cu sare si apoi se pune si ea peste carne. Se sareaza si se pipereaza, se presara putin oregano si se mai lasa totul pe foc inca 10 minute.

Se toarna sosul obtinut intr-un vas, se pun pastele, se presara apoi cascaval ras si se da la cuptor pentru 20 minute.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.