Se pun la inabusit in putin ulei morcov ras, telina rasa (sau taiata marunt) ceapa su putina sare. Se adauga cartofii se amesteca bine si apoi rosiile si apa. Se lasa la fiert cca 20-30 min cit sa se farba cartofii dar sa nu se sfarime in oala.
Se scot o parte din cartofi si se tin separat. Se lasa sa se raceasca supa si in timpul asta se fierb separat pastele in apa cu sare.
Supa se mixeaza cu mixerul vertical sua in lipsa lui cu " pisalogul" pt piure. Se adauga pastele scurse si cartofi intregi tinuti deoparte.
Se serveste imediat cu brinza rasa deasipra (sau fara) si in cazul meu cu speck taiat marunt ...
Daca puneti carne de cirnat sau chiar felii de cirnat de la inceput impreuna cu restul ingredientelor nu mai mixati supa.
Sa le spunem briose foarte gustoase si usor mai dietetice.....merita probate.
Briose cu branzeturi si seminteO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura