Paste cu Cartofi II

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 cartofi
  • 2 cepe mijlocii
  • 2 morcovi
  • 1 ardei
  • 2 rosii (sau bulion) masline (optional) sare
  • delicat

Mod de preparare

Se fierb cartofii ca pentru piure. Se taie ceapa marunt si se prajeste. Se adauga peste ceapa, morcovul si ardeiul taiate cubulete. Se scot cartofii din apa si se pun la prajit peste compozitia cu ceapa, morcov si ardei.

Se amesteca in asa fel incat nu toti cartofii sa se paseze, ci o parte sa ramana intregi. Se adauga rosiile taiate marunt sau bulionul, si maslinele (optional). Se pune delicat si piper dupa gust.

Se fierb separat pastele.
Se pun pastele pe un platou, iar pe deasupra se adauga sosul cu cartofi.

Tort Diplomat

Cozonacul bunicii

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...