Se pune la fiert 1 l de apa cu un praf de sare iar cand da primul clocot bagam pastele caccavella sa fiarba aldente,cca 15 minute.Se scot pe o farfurie si se lasa la racit
Intr-un pic de ulei incins calim afumatura taiata cubulete,adaugam ceapa taiata marunt,ciupercile feliate,pieptul de pui taiat in cubulete mici,ardeiul si rosiile maruntite si lasam sa se caleasca un pic,potrivim de sare si piper,dam de pe foc si presaram marar tocat fin.Umplem fiecare scoica cu aceasta umplutura apoi spargem deasupra fiecareia cate 3 oua de prepelita pentru a lega un pic umplutura.Se aseaza intr-o tavta mai inalta,cu umplutura in sus si adaugam in tavita apa,pana sub buza pastelor,in care adaugam un praf de sare, lingurita de legume deshidratate,un pic de ulei de masline si dam la cuptor pana se coc bine ouale de prepelita de deasupra
Se servesc calde ,cu smantana si marar tocat fin.
Vazusem aceasta reteta pe Instagram la Benedetta si mi-a placut tare mult ideea asa ca am pus-o in practica. Este de efect si...
Desert rulada girafa cu mascarpone si zmeuraMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti