Se pune la fiert 1 l de apa cu un praf de sare iar cand da primul clocot bagam pastele caccavella sa fiarba aldente,cca 15 minute.Se scot pe o farfurie si se lasa la racit
Intr-un pic de ulei incins calim afumatura taiata cubulete,adaugam ceapa taiata marunt,ciupercile feliate,pieptul de pui taiat in cubulete mici,ardeiul si rosiile maruntite si lasam sa se caleasca un pic,potrivim de sare si piper,dam de pe foc si presaram marar tocat fin.Umplem fiecare scoica cu aceasta umplutura apoi spargem deasupra fiecareia cate 3 oua de prepelita pentru a lega un pic umplutura.Se aseaza intr-o tavta mai inalta,cu umplutura in sus si adaugam in tavita apa,pana sub buza pastelor,in care adaugam un praf de sare, lingurita de legume deshidratate,un pic de ulei de masline si dam la cuptor pana se coc bine ouale de prepelita de deasupra
Se servesc calde ,cu smantana si marar tocat fin.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraIncearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa