Paste Caccavella umplute

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 paste Caccavella(sau niste scoici mai mari din paste fainoase
  • un piept dezosat potrivit de mare
  • 200 g afumatura fara os
  • o ceapa rosie
  • 2 ardei grasi
  • 2 rosii
  • 6 oua de prepelita
  • 5-6 ciupercute
  • 100 ml ulei de masline
  • sare
  • piper
  • o lingurita de legume dezhidratate
  • marar verde
  • o lingura de smantana

Mod de preparare

Se pune la fiert 1 l de apa cu un praf de sare iar cand da primul clocot bagam pastele caccavella sa fiarba aldente,cca 15 minute.Se scot pe o farfurie si se lasa la racit
Intr-un pic de ulei incins calim afumatura taiata cubulete,adaugam ceapa taiata marunt,ciupercile feliate,pieptul de pui taiat in cubulete mici,ardeiul si rosiile maruntite si lasam sa se caleasca un pic,potrivim de sare si piper,dam de pe foc si presaram marar tocat fin.Umplem fiecare scoica cu aceasta umplutura apoi spargem deasupra fiecareia cate 3 oua de prepelita pentru a lega un pic umplutura.Se aseaza intr-o tavta mai inalta,cu umplutura in sus si adaugam in tavita apa,pana sub buza pastelor,in care adaugam un praf de sare, lingurita de legume deshidratate,un pic de ulei de masline si dam la cuptor pana se coc bine ouale de prepelita de deasupra
Se servesc calde ,cu smantana si marar tocat fin.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.