Orez A la Cubana

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • orez
  • sare
  • dafin
  • tomate
  • usturoi necuratat

Mod de preparare

Se fierbe orezul cu sare si dafin. Dupa ce a fiert, se spala si se scurge bine de apa. Se pune la prajit cu cativa catei de usturoi.

Se pune in farfurie, iar pe deasupra se adauga tomate sau bulion facut in casa si un ou prajit deasupra.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Desert negresa cu banane si alune de padure

In ultima vreme fac multe retete simple si rapide. Asta din lipsa timpului care parca a ,,intrat in sac”. Aceasta este...

Desert negresa cu banane si alune de padure
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj