Se framnta bine aluatul, se lasa la odihnit, se intind foi care se taie bucati de marimea dorita.
Foile le-am oparit in apa fierbinte cu sare si ulei, le-am trecut prin apa rece si le-am uscat pe servet de pinza.
Am cladit direct in farfurie o lingurita de sos de rosii, o foaie de lasagna, sos de rosii, mozzarella, alta foaie si tot asa. Eu am pus cite 4 foi la o portie, printre ele am aruncat si frunzulite de busuioc proaspete.
Apoi farfuria a mers la mo pt citeva minute 2-3 maxim ... sau depinde de cuptor... pina s-a topit brinza.
Se poate turna un fir de ulei evo (extravirgin) crud deasupra dc simtiti nevoia. Mie mi-au placut asa simple fara pic de ulei decit cele care era in apa cind s-au oparit foile.
Sa aveti o primavara minunata, plina de zambete! Va ofer cu drag un martisor dulce!
Tort panna cotta cu jeleu de capsuniMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti