Diferenta dintre cappelletti si tortellini din cite stiu eu inafara de umplutura ... unde brinza e stapina .. e de forma ... se taie patrate de pasta ca pt tortellini, se pune un motz de umplutura in mijloc si se indoaie pe diagonala formind un triunghi .. pina aici totul e la fel ... acum insa se ridica coltul in sus ca la tortel dar cind se prind cele 2 colturi ascutite nu se invirt pe deget lasind in mijloc o gaura si dind forma de "buric" ci se lipesc prin presare iar forma va fii ca unei palarii din vremea indepartata cind probabil a fost inventat ....
Separat am facut o supa din carne de vita ...
Am fiert cappelletti in supa doar citeva minute pina sau ridicat la suprafata ...
Pregatite cu mare drag pentru o gustare delicioasa...va invit sa degustati :)
Mini-tarte cu ciuperci si branzica Miez de lapteO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura