Cannelloni Al Forno

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Sosul ragu:
  • un pic carne
  • un pic carne vita
  • o bucata de os vita
  • o ceapa
  • o capatana usturoi
  • ulei de masline
  • sare
  • piper si alte condimente
  • un morcov mic ras
  • un pic de telina verde
  • suc de rosii 700 ml cca
  • Cannelloni
  • branza rasa
  • mozzarella

Mod de preparare

Am calit un pic usturoiul in uleiul de masline, am pus dupa carnea tocata marunt si ceapa taiata marunt, am lasat sa se caleasca pentru 3-4 minute, am adaugat morcovul ras si telina verde (telina am lasat-o intreaga) si am mai lasat sa se caleasca un pic.

Intre timp am adaugat osul de vita si am pus o cescuta mica de apa si am lasat pentru 5 minute sa fiarba.

Am adaugat sucul de rosii cam700 ml, am acoperit cu un capac si am lasat sa fiarba totul la foc mic pentru o ora circa, cand a iesit un continut gros.

Dupa am umplut cannelloni, pe care i-am cumparat din comert, cu o lingurita mica.

Pregatim o tava pe care o ungem cu un pic ulei masline, punem un strat ragu si branza rasa; asezam cannelloni umpluti, peste am pus mozzarella, branza rasa si un pic de ragu.

Dam la cuptor per circa 20 minute si servim cu branza rasa.


Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.