Se fierb pastele in apa clocotita cu un praf sare 10 minute,se scurg, se clatesc cu apa rece si se tin in strecuratoare. Separat amestecam branza de vaci cu zaharul, ouale batute, vanilia , coaja de lamaie si turnam peste pastele fierte, omogenizam si punem compozitia intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu pesmet.Deasupra se toarna laptele caldut, se niveleaza si se da la cuptorul cald cam 30 minute pana prinde crusta aurie deasupra.Se taie dupa ce s-a racit in bucati pe care le pudram cu zahar.Pofta buna!
Se serveste calda sau rece presarata cu zahat pudra.
Sa aveti o primavara minunata, plina de zambete! Va ofer cu drag un martisor dulce!
Tort panna cotta cu jeleu de capsuniMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti