Peste `in Sac`

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4-6 portii
  • 700 g peste: platica
  • Tilapia
  • somn sau lutijanida rosie
  • 1 ceapa mica
  • feliata
  • 1 lingurita ghimbir proaspat ras sau ½ lingurita ghimbir macinat
  • 1 ardei rosu mediu
  • feliat
  • 6 ciuperci feliate
  • Sucul de la o jumatate de lamaie
  • 2 linguri sos Teriyaki
  • 1 lingura ulei de arahide

Mod de preparare

Intindeti doua foi de 35x50cm de folie rezistenta pe o suprafata plana de lucru. Puneti jumatate din cantitatea de ceapa, ghimbir, ardei rosu si ciuperci in centrul fiecari folii.

Deasupra fiecarei gramajoare de legume puneti jumatate din fileurile de peste. Stropiti fiecare gramajoara de legume si peste cu suc de lamaie, sos Teriyaki si ulei.

Uniti capetele lungi ale foliei si impaturiti-le pentru a sigila. Impaturiti deasupra capetele scurte de mai multe ori pentru a inchide bine.

Puneti polita in bolul cuptorului. Reglati temperatura la 180 grade c. Puneti ambele pachete infoliate una langa alta, direct pe polita si lasati-le 15 min. Deschideti cu grija pachetele.

Serviti pestele cu legume si supa.
- cuptor cu convectie, cu sau fara halogen

(sursa: Iuliajewel)

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.