Peste `in Sac`

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4-6 portii
  • 700 g peste: platica
  • Tilapia
  • somn sau lutijanida rosie
  • 1 ceapa mica
  • feliata
  • 1 lingurita ghimbir proaspat ras sau ½ lingurita ghimbir macinat
  • 1 ardei rosu mediu
  • feliat
  • 6 ciuperci feliate
  • Sucul de la o jumatate de lamaie
  • 2 linguri sos Teriyaki
  • 1 lingura ulei de arahide

Mod de preparare

Intindeti doua foi de 35x50cm de folie rezistenta pe o suprafata plana de lucru. Puneti jumatate din cantitatea de ceapa, ghimbir, ardei rosu si ciuperci in centrul fiecari folii.

Deasupra fiecarei gramajoare de legume puneti jumatate din fileurile de peste. Stropiti fiecare gramajoara de legume si peste cu suc de lamaie, sos Teriyaki si ulei.

Uniti capetele lungi ale foliei si impaturiti-le pentru a sigila. Impaturiti deasupra capetele scurte de mai multe ori pentru a inchide bine.

Puneti polita in bolul cuptorului. Reglati temperatura la 180 grade c. Puneti ambele pachete infoliate una langa alta, direct pe polita si lasati-le 15 min. Deschideti cu grija pachetele.

Serviti pestele cu legume si supa.
- cuptor cu convectie, cu sau fara halogen

(sursa: Iuliajewel)

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...