Halibut cu Hrisca si Sos Remoulade

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 fileu halibut
  • sare
  • piper alb
  • Hrisca 1 cana
  • apa sau supa de peste 2 cani
  • morcov 1 buc
  • pastarnac 1/2 buc
  • ceapa alba 1/2 buc
  • ulei 2 linguri
  • sare
  • piper alb
  • sos remoulade
  • maioneza dintr-un ou
  • cu mustar
  • zeama de lamaie si smantana
  • ceapa 1/4 buc
  • castravete cornison in otet 1/4 buc
  • patrunjel verde
  • usturoi 1 catel
  • piper alb
  • pastai de fasole verde 4-5 fire

Mod de preparare

- se curata si taie cubulete marunte morcovul, pastarnacul si ceapa;
- se spala bine hrisca;
- se infierbanta uleiul si se prajeste zarzavatul;

- se adauga hrisca si se stinge cu supa de peste;
- se pune capac si se fierbe fara a se amesteca 15 minute.

Modul de a fierbe hrisca pentru a ramane intreaga si frumoasa se gaseste in postarea d.nei lucia aici.

- maioneza se amesteca chiar inainte de servire cu ceapa, castraveciorul, patrunjelul si usturoiul;
- fileurile de halibut se prajesc pe ambele parti cate 3-4 minute;
- se calesc usor si repede prin acelas ulei firele de fasole verde, blanchate.

- se pune pe farfurie o lingura mare de hrisca fierbinte, fileurile de halibut, firele de fasole verde si se toarna 2 linguri de sos remoulade.

pofta buna!

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.