- se curata si taie cubulete marunte morcovul, pastarnacul si ceapa;
- se spala bine hrisca;
- se infierbanta uleiul si se prajeste zarzavatul;
- se adauga hrisca si se stinge cu supa de peste;
- se pune capac si se fierbe fara a se amesteca 15 minute.
Modul de a fierbe hrisca pentru a ramane intreaga si frumoasa se gaseste in postarea d.nei lucia aici.
- maioneza se amesteca chiar inainte de servire cu ceapa, castraveciorul, patrunjelul si usturoiul;
- fileurile de halibut se prajesc pe ambele parti cate 3-4 minute;
- se calesc usor si repede prin acelas ulei firele de fasole verde, blanchate.
- se pune pe farfurie o lingura mare de hrisca fierbinte, fileurile de halibut, firele de fasole verde si se toarna 2 linguri de sos remoulade.
pofta buna!
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.