Se prepară aluatul amestecând berea cu oul bătut şi făina. Se spală peştele, se taie felii, se sărează şi se dă prin aluat. Aluatul trebuie să fie mai gros ca să rămână pe peşte.
Se prăjeşte, întâi cu pielea în jos, iar după ce prinde nuanţă aurie, se poate întoarce pe partea cealaltă.
Se decorează cu roşioare cherry. Se serveşte cu lămâie şi portocală, alături de mămăligă.
Cel mai bun tiramisu l-am mancat la mama lui, in Italia, la Venetia, o nebunie! Am o reteta care se apropie cel mai mult de...
Desert TiramisuEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj