Caliti ceapa in unt cu putina sare pana cand aceasta este caramalizata si are o culoare aurie dupa care lasati sa se raceasca. Coaceti ardeii, curatati de piele si lasati deoparte. Stoarceti bine dovlecelul de apa lasata.
Intr-un bol amestecati toate ingredientele pentru burgeri ajustand cantitatea de pesmet in functie de umiditatea amestecului. Intr-un blender puneti galbenusul fiert, ardeii, Dijon, ulei de masline si asezonati. Pulsati pana cand obtineti un sos gros fin. Ajustati asezonarea daca mai este nevoie.
Intr-o tigaie puneti putin ulei de masline. Impartiti amestecul pentru burgeri in 4 apoi formati in discuri bine compactate. Prajiti acestea dupa plac. Taiati chiflele in jumatate iar pe partea superioara a jumatatiii ungeti cu sos. Aranjati pe partea inferioara rucola, morcov, puneti un burger apoi acoperiti cu cealalta bucata de chifla.
*Daca folositi ardei rosu copt de la borcan atunci puneti doar jumatate si o lingurita de mustar Dijon.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.