Tocana de legume cu pui

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 morcovi
  • 1 sfert de telina
  • 1 dovlecel mic
  • 1 fir de praz
  • 100 g fasole verde fiarta
  • 100 g broccoli
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ceapa
  • 1 catel usturoi
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 l supa de pui
  • sare
  • piper
  • 300 g piept de pui
  • patrunjel tocat

Mod de preparare

Se caleste ceapa si usturoiul in ulei de masline.Se adauga legumele tocate si se lasa la innabusit timp de 3 minute.Se stinge cu supa de pui,se pune sare si piper dupa gust si se fierb innabusit inca 10 minute.Se adauga pieptul de pui taiat bucatele si se mai fierbe inca 5 minute.Se pune patrunjel,sare,piper.
Se serveste cu mamaliguta calda.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...