Coacem ardeiul, il cuaratam, il taiem fidelute
Taiem ceapa fidelute
Taiem morcovul in rondele fine
Taiem dovlecelul in cubulete cu tot cu coaja
Intr-o tigaie incalzim uleiul si punem pe rand ceapa, morcovul
dam la foc mic si prajim 10 min inabusit (cu capac)
Adaugam dovlecelul ardeiul si pieptul de pui taiat feliute subtiri
lasam 20 min foc mic cu capac
Tragem de pe foc adaugam smantana si ouale amestecand repede
Ungem cu putin unt o forma de tava rotunda metalica sau de sticla
Punem prima foaie si adaugam umplutura de legume si pui
Adaugam a doua foaie
Intepam cu furculita in mai multe locuri
Dam la cuptor(cuptorul trebuie pus la incalzit in momentul in care ne apucam de treaba !!! ) termostat6 (foc mediu 180 grade) timp de 30 min sau pana ce aluatul devine maro
Cand e gata scoatem din cuptor si asteptam 15 min inainte de a servi
Atentie !!!
nu taiati fierbinte !!!
Se serveste cu multa smantana sau cu salata de sezon
Pofta buna !!!
Reteta de azi se preparata foarte simplu, iar rezultatul este de-a dreptul uimitor. Am ales cea mai buna carne atunci cand...
Pastrama de porc la cuptorEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj