Coacem ardeiul, il cuaratam, il taiem fidelute
Taiem ceapa fidelute
Taiem morcovul in rondele fine
Taiem dovlecelul in cubulete cu tot cu coaja
Intr-o tigaie incalzim uleiul si punem pe rand ceapa, morcovul
dam la foc mic si prajim 10 min inabusit (cu capac)
Adaugam dovlecelul ardeiul si pieptul de pui taiat feliute subtiri
lasam 20 min foc mic cu capac
Tragem de pe foc adaugam smantana si ouale amestecand repede
Ungem cu putin unt o forma de tava rotunda metalica sau de sticla
Punem prima foaie si adaugam umplutura de legume si pui
Adaugam a doua foaie
Intepam cu furculita in mai multe locuri
Dam la cuptor(cuptorul trebuie pus la incalzit in momentul in care ne apucam de treaba !!! ) termostat6 (foc mediu 180 grade) timp de 30 min sau pana ce aluatul devine maro
Cand e gata scoatem din cuptor si asteptam 15 min inainte de a servi
Atentie !!!
nu taiati fierbinte !!!
Se serveste cu multa smantana sau cu salata de sezon
Pofta buna !!!
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.