Ingrediente
- 300g cartofi fierti taiati felii
- 150g ardei gras taiat cuburi
- 125g mazare congelata
- 1 ceapa tocata marunt
- 1 leg patrunjet taiat marunt
- 100 ml lapte
- 4 oua
- 150g rosii taiate cuburi
- 2 buc cabanos
- 1/2 lingurita de boia si curry
- 3-4 ling ulei
- sare, piper
- Preparare: Se caleste ceapa, se adauga ardeiul gras si cabanosul si se lasa pe foc 4-5min Apoi se adauga
- cartofii,mazarea,rosiile si patrunjelul si se mai lasa inca 3-4minSe sareaza se pipereza si se pun toate intr-o forma unsa
- Cuptorul se incinge la foc mediu
- Se bat ouale cu laptele,boia si se toarna peste amestecul de legumeSe poare pune pe deasupra cascaval razuit
- Se coace circa 30min la foc mediu(potrivit) pana se rumeneste
- Se portioneaza dupa dorinta si se serveste atat calda cat si rece
Mod de preparare
Se caleste ceapa, se adauga ardeiul gras si cabanosul si se lasa pe foc 4-5min.
Apoi se adauga cartofii, mazarea, rosiile si patrunjelul si se mai lasa inca 3-4 min.
Se sareaza se pipereza si se pun toate intr-o forma unsa.
Cuptorul se incinge la foc mediu.
Se bat ouale cu laptele, boia si se toarna peste amestecul de legume. Se poate pune pe deasupra cascaval razuit.
Se coace circa 30min la foc mediu(potrivit) pana se rumeneste.
Se portioneaza dupa dorinta .
Se serveste atat calda cat si rece eventual cu o salata alaturi.
Poate fi un fel principal ce mancare sau o garnitura la friptura.