Tochitura din Vasvár

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -100 g slanina afumata
  • -100 g untura de porc
  • -700 g carne de porc
  • -100 g ceapa rosie
  • -500 g rosii
  • -500 g ardei gras
  • -200 g ficat de pui
  • -150 g ciuperci
  • -150 g mazare boabe
  • -20 g boia paprika
  • -3- 4 catei de usturoi
  • -1/2 legatura patrunjel verde
  • -sare
  • -piper

Mod de preparare

Taiati carnea bucatele mai mari, ciupercile curatate in felii, slanina fasiute si tocati marunt patrunjelul verde si ceapa.
Taiati rosiile si ardeiul gras, curatat de cotor si seminte, in cubulete, iar usturoiul zdrobiti-l.
Prajiti slanina in untura incinsa si dati deoparte.

Prajiti bucatelel de carne in untura ramasa, adaugati ciupercile, ceapa, rosiile, ardeiul si caliti-le pana sunt facute pe jumatate, amestecand mai des, apoi puneti boiaua. Adaugati ficatul curatat, slanina prajita, mazarea, usturoiul, putina apa, daca mai este nevoie si lasati la inabusit pana ce ingredientele sunt facute si sosul scazut bine.

La sfarsit, condimentati cu sare si piper, dupa gust si presarati cu patrunjel verde.
Serviti cald, alaturi de cartofi natur si o salata de sezon sau muratura preferata.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Rulada de porc la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

slow cooker Crock-Pot 4,7 L ofera avantajul maxim ca poate gati la temperatura scazuta, dar dincolo de acest lucru, gateste...

Rulada de porc la slow cooker Crock-Pot 4,7 L
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj