Tocanita Spaniola

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 750 g carne vita
  • o ceasca de ketchup
  • un catel de usturoi
  • o lingurita de mustar
  • o lingurita de piper macinat
  • sare
  • 4 cepe mari
  • 2 ardei grasi
  • 150 g ciuperci
  • o lingura cu faina
  • 2 linguri cu ulei
  • un cubulet concentrat de supa

Mod de preparare

Intr-o craticioara, se pun 2 linguri ulei si se adauga carnea taiata cubulete. Peste carne se adauga ketchupul, usturoiul pisat, mustarul, piperul si apa cat sa acopere carnea si, la sfarsit, cubuletul de supa.

Se acopera craticioara cu capac si se lasa sa fiarba totul, la foc domol, pana cand carnea este bine fiarta. Se adauga apoi cepele tocate marunt, ardeii taiati fideluta, precum si ciupercile taiate feliute.
Cand legumele sunt fierte, se adauga faina diluata cu apa si se ingroasa sosul tocanitei.

Se poate servi cu garnitura de orez fiert sau cartofi natur si salata.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.