Tocanita (II)

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -pulpa de porc
  • -ceapa
  • -bulion
  • -piper boabe, vegeta, foi de dafin
  • -ketchup facut in casa daca aveti
  • -putin ardei

Mod de preparare

Se taie carnea bucatele si se pune in putin ulei cu putina apa si se lasa cu capacul pus pana se face pe jumatate. Apoi se adauga ceapa tocata, ardeiul tocat, piperul si 2 foi de dafin.

Se lasa pana este carnea facuta si se adauga 2 linguri de ketchup si putin bulion si se amesteca bine. Se mai lasa cateva minute.


Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.