Treceti carnea taiata cubulete prin faina, rumeniti-o putin in ulei incins si scoateti-o din grasime.
Caliti apoi ceapa tocata marunt, iar cand incepe sa se aureasca, adaugati cartofii taiati cubulete potrivite si lasati pe foc, amestecand continuu, pana devin usor transparenti.
Puneti carnea si berea.
In continuare puteti proceda in doua moduri:
- completati cu apa daca mai este nevoie, lasati sa fiarba pe ochiul de la aragaz, la foc mic, pana ce cartofii sunt aproape facuti si sosul a mai scazut; spre sfarsit, adaugati cubuletele de rosii, cu sucul lor cu tot, condimentati cu sare si piper, dupa gust, continuand fierberea pana ce cartofii sunt facuti;
- adaugati cubuletele de rosii cu sucul lor, condimentati cu sare si piper si dati vasul la cuptorul incalzit, la foc potrivit, pana ce cartofii sunt facuti si sosul a mai scazut.
Serviti tocanita calda cu o salata de sezon sau muraturi.
Astazi vom prepara un milkshake super simplu, rapid si foarte racoritor: Milkshake din zmeura si banana, ideal pentru micul...
Milkshake cu zmeura si bananaEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj