-curatam catofii si ii taiem patrtele
-spalam carnea
-calim ceapa,adaugam 2 linguri de pasta de ardei pus la borcan de casa
-adaugam carnea taiata cubulete
-adaugam vinul
-punem capac si lasam sa se patrunda carnea
-daca mai trebuie mai completam cu apa
-punem condimentele
-dupa 30 minute punem si cartofii cubulete peste carne
-lasam sa se fiarba sub capa inca 30 minute
-daca mai trebuie mai punem apa
-la sfarsit punem patrunjelul tocat marunt
Se serveste cu salata de varza:
-taiem varza cat vrem de mare
-adaugam ulei de masline
-adaugam sarea si piperul
-punem 4 linguri de smantana grasa
-otet dupa gust
-2 linguri de zahar
-amestecam totul bine
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.