Tocanita de Vita cu Bere

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 g de carne de vita
  • 1 ceapa
  • 4 cartofi potriviti
  • 1 ardei capia
  • 2 morcovi
  • 300 grame ciuperci
  • 1 cutie de rosii in suc propriu
  • 10 linguri de ulei
  • usturoi
  • 2 linguri amidon
  • 1 bere neagra
  • patrunjel proaspat

Mod de preparare

Pentru inceput curatam si taiem legumele si carnea. Calim carnea de vita si o lasam de o parte. Calim ceapa, adaugam morcovul, ardeii capia, ciupercile, cartofii si apoi punem carnea. Condimentam cu sare, piper si lasam pe foc inca 10 minute, amestecand constant. Adaugam berea neagra si inca 100 ml apa.

Dam vasul la cuptor pentru aproximativ o ora, avand grija sa verificam sa nu ramana fara lichid (daca este nevoie mai adaugam putina apa).

Scoatem vasul din cuptor si adaugam sucul de rosii, amidonul dizolvat in doua linguri de apa si usturoiul taiat marunt. Lasam la cuptor inca 20 de minute... si tocanita este gata.
Servim cu patrunjel proaspat tocat.

Pentru cine prefera mancarurile picante, poate adauga boia sau ardei iute.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.