Tocanita de Vita cu Bere

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 g de carne de vita
  • 1 ceapa
  • 4 cartofi potriviti
  • 1 ardei capia
  • 2 morcovi
  • 300 grame ciuperci
  • 1 cutie de rosii in suc propriu
  • 10 linguri de ulei
  • usturoi
  • 2 linguri amidon
  • 1 bere neagra
  • patrunjel proaspat

Mod de preparare

Pentru inceput curatam si taiem legumele si carnea. Calim carnea de vita si o lasam de o parte. Calim ceapa, adaugam morcovul, ardeii capia, ciupercile, cartofii si apoi punem carnea. Condimentam cu sare, piper si lasam pe foc inca 10 minute, amestecand constant. Adaugam berea neagra si inca 100 ml apa.

Dam vasul la cuptor pentru aproximativ o ora, avand grija sa verificam sa nu ramana fara lichid (daca este nevoie mai adaugam putina apa).

Scoatem vasul din cuptor si adaugam sucul de rosii, amidonul dizolvat in doua linguri de apa si usturoiul taiat marunt. Lasam la cuptor inca 20 de minute... si tocanita este gata.
Servim cu patrunjel proaspat tocat.

Pentru cine prefera mancarurile picante, poate adauga boia sau ardei iute.

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptor

Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...

Cartofi Noi Umpluti, Pane

Parteneri
Bucataras.RO

Chec aperitiv cu pui si bacon

Chec aperitiv cu pui si bacon
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti